September 2019 i Gävle

25 – 26 september arrangerar Konstnärscentrum Nord tillsammans med länskonstkonsulenten i Gävleborg branschdagar för konstområdet i norr.

Årets tema för BRAK 2019 är TERRITORIUM. Arrangemanget ska belysa och diskutera betydelsen av platsen, tiden, konstnären och det konstnärliga arbetets egenvärde och spänningsfälten där emellan. Programmet är under uppbyggnad. I dagsläget har vi fått klartecken från bland andra Mårten Medbo konsthantverkare som kommer att prata utifrån sin avhandling “lerbaserad erfarenhet och språklighet” och Hanna Isaksson ska berätta om sina erfarenheter från Resurscentum för Konst i Norrbotten.

Glöm inte att boka indatumet!! Alltså 25,26 september 2019 i Gävle.

——————————–

Anmälan startar våren 2019.

35 thoughts on “September 2019 i Gävle

  1. Interested in HARD ROCK? How about Kiss band? They are on a tour this 2019 year all across the US. Click on [url=http://kisstourdates.com]KISS Tour Omaha[/url] to know more about KISS tickets in 2019.

  2. I like rock bands! I really do! And my favourite rock band is Hootie and The Blowfish! All band members has reunited to give more than 50 concerts for their fans in 2019! To know more about Hootie and The Blowfish in 2019 visit website Hootie and the Blowfish tour 2019. You won’t miss concerts this year if you click on the link!

Leave your comment