25-26 september i Gävle

25 – 26 september arrangerar Konstnärscentrum Nord tillsammans med länskonstkonsulenten i Gävleborg branschdagar för konstområdet i norr.

Årets tema för BRAK 2019 är TERRITORIUM. Arrangemanget ska belysa och diskutera betydelsen av platsen, tiden, konstnären och det konstnärliga arbetets egenvärde och spänningsfälten där emellan. Programmet är under uppbyggnad. I dagsläget har vi fått klartecken från bland andra Mårten Medbo konsthantverkare som kommer att prata utifrån sin avhandling “lerbaserad erfarenhet och språklighet” och Hanna Isaksson ska berätta om sina erfarenheter från Resurscentum för Konst i Norrbotten.

Glöm inte att boka in datumet!! Alltså 25,26 september 2019 i Gävle.

SE VÅRT INNEHÅLLSRIKA PRELIMINÄRA PROGRAM >>

2 thoughts on “25-26 september i Gävle

  1. Im no longer positive where you are getting your information, however great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thank you for wonderful info I was in search of this information for my mission.

Leave your comment